Colecția „Close to Nature”, Daphne Bridal

Colecția „Close to Nature”, Daphne Bridal

Noua colecție Daphne Bridal, “Close to Nature”, lansată de curând cuprinde noi elemente, texturi și stiluri. O colecție realizată din dragoste pentru natură, aduce în prim-plan stilul modern, boho și clasicul modern.

În mare parte din colecție am folosit perle Swarovski, dar și perle organice, care nu ies niciodată din modă, secole dupa secole. Ca și textură nouă, am introdus “fine tulle”, cu aplicații cusute manual. Deocamdată avem doar trei accesorii “fine tulle”, urmând ca pe viitor să mai oferim și alte creații.

accesoriu bridal daphne

accesoriu bridal modern daphne accesoriu bridal voal daphne

Nemuritoarele perle capată forme florale, neregulate, dar și structurate, comb-ul “Artful floral” fiind unul dintre cele mai apreciate.
accesoriu bridal modern daphne accesoriu bridal modern daphne
Am realizat și trei noi agrafe, din mici perle Swarovski, perle organice și cuarț. Le găsiți în categoria “Hair Vines” pe site-ul nostru www.mrsdaphne.ro. Pentru un efect mai mare ele pot fi purtate grupate două sau trei, fie același model sau diferite.
agrafa bridal moderna daphne agrafa bridal moderna daphne
Pentru stilul boho modern am introdus două accesorii cu un aer “wild”, dar structurat, având ca inspirație creațiile naturii, “Ethereal” și “Modern Wild“.
accesoriu bridal modern daphne  accesoriu bridal modern daphne
Bineînțeles că nu lipsesc cerceii din noua colecție, care sperăm să surprindă. Deoarece mare parte dintre cercei vin ca o completare la accesoriile Daphne sau sunt non-bridal, pe site nu gasiți o categorie a lor, astfel trebuie să vizualizați toate produsele pentru a-i putea achiziționa.
accesoriu bridal modern daphne accesoriu bridal modern daphne accesoriu bridal modern daphne
O surpriză din linia cerceilor, sunt cerceii inițială, care se adresează atât look-ului bridal cât și non-bridal. Pot fi personalizați cu inițiala dorită, printr-un comentariu lăsat la plasarea comenzii.
accesoriu bridal modern daphne accesoriu bridal modern daphne
P.S.: Nu uitați de varianta “Custom” dacă nu ți-ai găsit accesoriul potrivit. Daphne îți oferă posibilitatea nu doar să faci modificări la accesoriile existente, ci să îți creezi chiar propriul accesoriu, de la alegerea liniei până la folosirea materialelor din care o să fie realizat. Trimite un e-mail pe contact@mrsdaphne.ro cu toate detaliile dorite, iar noi vom veni în completare cu sugestii și propuneri, astfel încât rezultatul final sa fie unul minunat.

Lasă un răspuns