Hair Vines

Arata 1–8 din 20 rezultate

 • BLOOMING LOVE

  250,00 lei

  BLOOMING LOVE, o piese parca rupta dintr-o gradina inflorita, potrivita pentru o rochie lejera, cu un aer boem. In functie de stilul ales pentru prinderea parului, poate fi purtata o singura piesa sau doua. Pretul afisat este pentru o singura piesa.
  Realizata din perle naturale de cultura si pietre Preciosa Traditional Czech Beads.
  Disponibila si pe baza din sarma aurie, lasati un mesaj la plasarea comenzii pentru aceasta varianta.

 • CRYSTAL QUARTZ

  100,00 lei

  Agrafa realizata din cuart natural transparent. Pentru un efect maxim, poarta doua sau trei. Poate fi asociata si cu alte agrafe din colectia Daphne.

 • Daphne

  450,00 lei

  Pur boho luxury. Realizata in totalitate manual, din mici margele de sticla si perle Swarovski. O piesa cu adevarat versatila, “Daphne” poate fi purtata atat in partea din fata sau in partea din spate a capului, cat si in jurul unui coc sau lasata sa cada.

  Este prevazuta cu bucle la fiecare capat pentru fixarea cu agrafe. Poate fi realizata si pe argintiu.

 • ETHEREAL

  380,00 lei

  Inspiratia poate fi gasita in detalii si ce loc poate fi mai bun pentru a-l cauta decat in creatiile naturii?!
  Ethereal, un accesoriu cu o frumusete eterica, realizat din mici margele si cristale Swarovski. In capete este prevazut cu mici bucle ascunse pentru prinderea cu agrafe.
  La cerere poate fi atasat si pieptan.

 • IL FLEURIT

  120,00 lei

  Agrafa realizata din mici perle Swarovski. Pentru un efect maxim, poarta doua sau trei. Poate fi asociata si cu alte agrafe din colectia Daphne.

 • Jasmine

  220,00 lei

  Aceasta piesa speciala cu flori de iasomie poate fi purtata in diferite moduri. Este realizat din margele de sticla si cristale Swarovski.

  Flexibila pentru a permite modelarea usoara a formei, iar in capete este prevazuta cu bucle pentru prinderea cu agrafe.

  Poate fi realizata si pe argintiu.

 • LE SECRET

  360,00 lei

  Aceasta piesa cu aer misterios, parca ar vrea sa spuna o poveste. Realizata cu mare grija din perle si cristale Swarovski, poate fi purtata in diferite moduri. Prinderea se face cu agrafe prin buclele din capete. Poate fi realizat si cu sarma aurie.