Headbands

Arata 1–8 din 14 rezultate

 • ETHEREAL HEADBAND

  380,00 lei

  Realizata din mici cristale in tonuri argintii care capteaza lumina si perle Preciosa, piesa Ethereal aduce un rafinament modern complet in colectia Daphne.

  In capete este prevazuta cu bucle pentru prinderea cu agrafe sau panglica.
  Pentru orice modificare pe care doriti sa o aduceti accesoriului, contactati-ne.

 • FONTEYN

  420,00 lei

  FONTEYN, are o linie de stralucire discreta fiind realizat din cristale si perle Swarovski. Cu un design nestructurat, poate fi purtat si dupa ziua nuntii. Poate fi realizat si cu sarma aurie. Pentru o varinata personalizata trimite un e-mail pe contact@mrsdaphne.ro.

 • Forsythia

  360,00 lei

  “Forsythia”, atat de chic boem, potrivita pentru o mireasa si nu numai, in cautare de modern. Este realizata din cristale, margele sticla si perle.

  Se leaga cu panglici de satin de matase in partea din spate a capului (panglicile pot fi indepartate pentru o fixare cu agrafe prin bucla de la fiecare capat).

  Usoara si flexibila, aceasta poate fi, de asemenea, purtata in jurul unui coc.

 • Lady’s Mantle

  400,00 lei

  Realizat cu mici margele delicate, cristale, perle, frunze din margele de sticla, acest accesoriu cu siguranta va oferi o stralucire aparte tinutei. Purtati-l cu parul liber pentru un efect mai romantic.

  Se leaga cu panglici de satin de matase in partea din spate a capului.

 • MINIMALIST SILVER LINE

  180,00 lei

  Headband minimalist, realizat din pietre naturale semipretioase— hematite. Daca va doriti o straluncire naturala si discreta, hematitele argintii sunt o alegere potrivita.
  Double wear— Poate fi purtata si precum un colier.
  Dimensiune: 42 cm. Pentru o dimensiune personalizata, contactati-ne.
  In capete, piesa este prevazuta cu bucle pentru prinderea cu agrafe.
  *panglica este inclusa.

 • PEARLS STORY

  400,00 lei

  O piesa headband realizata din „fine tulle” si perle Swarovski cusute manual pe o structura flexibila din plastic. Reprezinta stilul bridal modern. La cerere poate fi schimbata fie culoarea tulle-ului sau a perlelor, fie pot fi aduse alte modificari, astfel trimite un e-mail pe contact@mrsdaphne.ro pentru o varianta personalizata.