Combs

Arata 1–8 din 15 rezultate

 • ARTFUL FLORAL

  350,00 lei

  Un accesoriu dedicat artei si naturii, realizat cu multa migala din delicatele perle Swarovski.

 • BELOVED

  360,00 lei

  Chic + Aesthetic. Micile petale realizate din margele perlate, minimaliste si accentele de perle Preciosa, impreuna, pentru un stil modern si incredibil de delicat.
  Accesoriul este prevazut cu piaptan. Acesta, la cerere poate fi scos, iar prinderea poate fi facuta cu agrafe introduse prin bucle ascunse atasate in capete.
  Pentru orice modificare pe care doriti sa o aduceti accesoriului, contactati-ne.

 • CORAL BEAUTY

  360,00 lei

  Inspirat din frumusetea coralilor, acest comb reprezinta intr-un mod natural stilul clasic modern. Fiind realizat din perle organice, naturaletea sa permite sa poata fi purtat atat pe un par strans dar si lejer. La cerere pieptanul poate fi scos, de asemenea la cerere poate fi realizat cu sarma aurie.

 • IMMORTAL PEARLS

  380,00 lei

  EFFORTLESS SIMPLICITY FOR THE MODERN BRIDE.
  Nemuritoarele perle nu au sezon. Indiferent de sezon le poti purta si le poti cosidera clasicul modern.
  Simplitatea perlelor organice in combinatie cu clasicul perlelor Swarovski, creaza un look natural si elegant in acelasi timp.

 • LA FEMME

  320,00 lei 270,00 lei

  Un accesoriu feminin, delicat, care poate fi purtat si cu o tinuta non-bridal. Realizat din cristale Swarovski, perle Swarovski si perle de cultura. Poate fi realizat si cu sarma aurie.

 • Love with sparks

  300,00 lei

  Design modern, pentru un look stylish. Este realizat din margele de sticla transparente cu miez de argint si cristale Swarovski.  Poate fi purtat atat de catre o mireasa, cat si cu o tinuta de seara. Pentru un amestec de tonuri a fost creat cu sarma aurie. La cerere poate fi realizat si cu sarma argintie.

 • LUNARIA

  200,00 lei

  Pietre naturale, Sidef — stil minimalist + modern.
  Accesoriul este prevazut pieptan.
  Dimensiune (L x l): 7 x 6 cm.
  Pentru orice modificare pe care doriti sa o aduceti accesoriului, contactati-ne.