Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.mrsdaphne.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rog sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. P.F.A. DANARICU MIHAELA isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale preturilor, ofertelor si produselor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, P.F.A. DANARICU MIHAELA isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga , P.F.A. DANARICU MIHAELA la nicio actiune.
Va rog sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
www.mrsdaphne.ro este administrat de , P.F.A. DANARICU MIHAELA cu sediul in Craiova, Str. Fratii Golesti nr 119, bl. 48-IV-A1, sc 1, ap 11, inregistrata la Registrul Comertului cu nr  F16/648/2010, CUI RO 26922110.

Programul magazinului online Daphne este de LUNI pana VINERI intre orele 09:00 – 16:00.

Inregistrarea ca membru

Pentru a putea cumpara de pe www.mrsdaphne.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul www.mrsdaphne.ro. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, imi rezerv dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Imi rezerv dreptul de a imi selecta clientii si de a nu trimite comenda, in cazul clientilor care au in istoricul activitatii lor pe www.mrsdaphne.ro livrari refuzate.

Confidentialitate

P.F.A. DANARICU MIHAELA respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.mrsdaphne.ro si P.F.A. DANARICU MIHAELA se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. www.mrsdaphne.ro si P.F.A. DANARICU MIHAELA nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

P.F.A. DANARICU MIHAELA este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 10919 din data de 25/05/2020.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.mrsdaphne.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.mrsdaphne.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ma contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la contact@mrsdaphne.ro .

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, utilizatorii website-ului www.mrsdaphne.ro au urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare (art.12)
 2. Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 3. Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  • transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  • notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 4. Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
 5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
 6. Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

P.F.A. DANARICU MIHAELA. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul www.mrsdaphne.ro, sau actiunilor unor terte persoane.

Pret si modalitati de plata

Preturile prezentate includ TVA (19%).Pretul de achizitie prezentat pe docenrul fiscal va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.Imi rezerv dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Plata se poate face:

 • Livrare in Romania prin curier- 20 Lei, plata ramburs
 • Ridicarea direct de la studioul din Craiova- gratuit, plata cash.

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.mrsdaphne.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL ULUI www.mrsdaphne.ro,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE- ULUI www.mrsdaphne.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de 3 – 7 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

Costuri de livrare:

 • Livrare in Romania prin Cargus/Fan Curier, 20 Lei, plata ramburs
 • Ridicarea direct de la studioul din Craiova- gratuit, plata cash.

 In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile.

Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

Confirmarea expedierii coletului o veti primi prin e-mail . In cazul in care coletul trimis ajunge intr-o cutie deteriorata, va rog sa il refuzati si sa il fotografiati, specificandu-se clar motivul refuzului catre agentul de curierat. Fotografia ma va ajuta sa clarificam situatia.

P.F.A. DANARICU MIHAELA nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Livrare & Retur

Daca ati comandat o piesa din colectie ( fara modificari personalizate), puteti returna produsul in termen de 14 zile lucratoare, pentru situatiile in care produsul nu este ceea ce ati comandat sau are o defectiune. Returul trebuie anuntat in maxim 2 zile pe contact@mrsdaphne.ro insotit de poze care sa justifice accesoriul primit, altfel returul nu va fi acceptat. Va rog sa intelegeti ca un accesoriu uzat nu poate fi acceptat ca retur. De asemenea, nu ofer retur pentru piesele personalizate (vedeti detalii in Personalizare). Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite, avand si eticheta sigiliu atasata. Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acesta nu este deteriorat in timpul transportului. Verificarea se va face in prezenta agentului de curierat, iar daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul. Clientii care aleg optiunea de a returna un produs, vor plati taxa de retur catre curier. Daphne va plati taxa de retur doar daca accesoriul primit nu este cel pe care l-ati comandat sau are o defectiune. La alegerea clientului, accesoriul poate fi inlocuit (plata retrimiterii va fi suportata de Daphne) sau suma platita va fi restituita in termen de 10 zile lucratoare.

Nu primesc retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.

Pot modifica comanda trimisa?

O comanda plasata nu suporta modificari precum adaugarea pieselor noi sau schimbarea dimensiunii sau a culorii sarmei. Pentru adaugarea unei piese noi va rog sa trimiteti o noua comanda.

Daca comanda a fost plasata, puteti  modifica datele personale in primele 2 ore de la plasare, printr-o solicitare scrisa la adresa de email contact@mrsdaphne.ro.

Anularea comenzii

Exista posibilitatea anularii comenzii prin solicitare scrisa la adresa de email contact@mrsdaphne.ro, in primele 2 ore de la plasarea comenzii.

Garantie

Accesoriul este insotit de Garantie, prin care beneficiati de o reparatie gratuita a acestuia, in cazul unei rupturi sau daca s-a spart un material folosit.
Garantia nu este valabial pentru produsele uzate. Vezi mai jos sfaturile privind intretinerea produselor.
In cazul unei rupturi, in procesul de reparatie nu se vor inlocui materialele lipsa, astfel pentru a realiza reparatia este necesar ca materialele din care a fost realizat accesoriul sa se regaseasca in totalitate.
Costurile de transport pentru reparatie sunt suportate de catre client.

Responsabilitati privind produsele

P.F.A. DANARICU MIHAELA nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Pentru a le pastra de-a lungul timpului, va rog sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

 • sa fie ferite de contactul direct cu produsele pentru par, parfum, creme.
 • sa nu trageti puternic de ele, se pot rupe
 • pentru a evita depunerea prafului, pastrati-le in amabalajul primit
 • evitati contactul cu suprafetele dure, materialele din care sunt realizate se pot sparge
 • ambalajul primit pentru depozitare nu asigura rezistenta accesoriului la presare.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.mrsdaphne.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  P.F.A. DANARICU MIHAELA sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.mrsdaphne.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@mrsdaphne.ro

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.mrsdaphne.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către Daphne la contact@mrsdaphne.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online Daphne, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.