Despre

Daphne Exquisite Bridal Headpieces - accesorii pentru mirese realizate manual cu un dram de romantism

Accesoriile Daphne sunt unice, usor de purtat, realizate cu mare dragoste si grija din cele mai bune materiale, cu un aspect elegant si proaspat, combinand simplitatea moderna cu detalii complicate inspirate din natura.

Realizate manual

Fiecare piesa este creata cu atentie la comanda. Miresele mele stiu ceea ce isi doresc, astfel fiecare piesa trebuie aleasa pentru o potrivire perfecta cu rochia si viziunea dvs din ziua nuntii. Dupa ce ati petrecut luni intregi in alegerea perfecta a rochiei, finisajele ar trebui sa reflecte acea atentie deosebita pentru detaliu si sa fie absolut corect.

Personalizarea accesoriilor

In afara de modificarile Custom Design ofer un serviciu personalizat, cu mici modificari, care sa se lege cu rochia si stilul nuntii (vedeti detalii in Personalizare).

Povestea mea

De mica, mi-a placut sa fac lucruri delicate, care necesita ore de rabdare. Mult mai tarziu, am inceput sa lucrez ca designer floral pentru nunti, iar miresele mele nu isi gaseau un accesoriu delicat pentru par, pe care sa il pastreze toata viata. Acum, ma bucur ca pot sa le fac si mai fericite, si este un privilegiu ca pot sa joc un mic rol in ziua nuntii lor.

Ce reprezinta numele?

Numele Daphne, provine din mitologia greaca si reprezinta frumusetea si simplitatea unei crengi de laur(dafin) prinsa in jurul capului.