Hair Vines

Arata 1–8 din 22 rezultate

 • Astrantia

  380,00 lei 190,00 lei

  O piesa uimitoare, cu doua ramuri realizate din cristale, cristale Swarovski si mici flori lucrate manual. Un accesoriu rafinat, care poate fi purtat in diferite moduri, cu siguranta va da o nota de romantism tinutei unei mirese si nu numai.

  Este prevazuta cu bucle la fiecare capat pentru fixarea cu agrafe.

  Fiind disponibila in doua variante, adaugati in comentariu Petal Pink sau Champagne, sarma aurie sau argintie.

 • Daphne

  450,00 lei

  Pur boho luxury. Realizata in totalitate manual, din mici margele de sticla si perle Swarovski. O piesa cu adevarat versatila, “Daphne” poate fi purtata atat in partea din fata sau in partea din spate a capului, cat si in jurul unui coc sau lasata sa cada.

  Este prevazuta cu bucle la fiecare capat pentru fixarea cu agrafe. Poate fi realizata si pe argintiu.

 • Diphylleia

  280,00 lei

  Un accesoriu modern, versatil, care poate fi purtat atat de catre o mireasa dar si pentru a da o nota aparte altor stiluri vestimentare. Este realizat din cristale transparente si este prevazut cu bucle la fiecare capat pentru prinderea cu agrafe.

  Poate fi realizat si pe argintiu.

 • Electric Love

  220,00 lei 130,00 lei
 • Freesia

  340,00 lei 170,00 lei

  Delicata frezie ca inspiratie pentru accesoriul Daphne, este realizat din perle si cristale in tonuri calde. “Freesia” poate fi purtata atat in partea din fata a capului, cat si la spate, fiind preavazuta cu bucle la fiecare capat pentru prinderea cu agrafe. Un accesoriu potrivit atat pentru mirese, domnisoare de onoare si nu numai.

 • Gloriosa

  220,00 lei 110,00 lei

  O piesa minimalista, care da o nota aparte tinutei, potrivita pentru o coafura simpla. Este realizata din cristale Swarovski, margele de sticla si pietre semipretioase, infasurata cu o panglica pentru a scoate detaliile folosite mai mult in evidenta. Poate fi purtata in diferite moduri, fiind prevazuta cu bucle la fiecare capat pentru o fixare cu agrafe.