Tot ce trebuie să știi atunci când îți alegi accesoriul de păr pentru nuntă

Tot ce trebuie să știi atunci când îți alegi accesoriul de păr pentru nuntă

Accesoriile de nuntă, la fel ca rochia, ar trebui să reflecte perfect stilul unic și frumusețea. Dacă ți-ai ales rochia de mireasă și te-ai hotărât și în privința aranjării părului, este momentul să alegi și accesoriul de păr. O altă varintă ar fi să îți alegi accesoriul, iar aranjarea părului să o faci în funcție de accesoriu.
Timpul de realizare al unui accesoriu deja existent din colecțiile Daphne este între 7-14 zile, iar pentru comenzile personalizare între 15-30 zile.
Atunci când alegi accesoriul, acesta trebuie să transmită aceeași notă pe care o transmite și rochia, fie prin potrivirea aplicațiilor folosite în rochie cu materialele din care este realizat accesoriul, fie prin poziționarea lui în păr, astfel încat să se păstreze stilul rochiei și să aducă mai multă strălucire look-lui. Să porți un accesoriu de păr trebuie să te reprezinte și să vină ca o completare a look-ului bridal pe care l-ai ales.
Stilurile pe care Daphne Bridal le propune sunt variate, de la accesorii pentru păr boeme sau clasice, la linii minimaliste sau cercei boho chic.
Uneori, alegerea accesoriilor poate să devină mai complicată, de aceea Daphne oferă consultanță gratuită tuturor mireselor care au nevoie de ajutor în a lua decizia corectă.
Dacă nu ți-ai găsit accesoriul potrivit, Daphne îți oferă ocazia nu doar să faci modificări la accesoriile existente, ci să îți creezi chiar propriul accesoriu, de la alegerea liniei până la folosirea materialelor din care o să fie realizat. Bineînteles că, sugestiile și propunerile nu vor lipsi, astfel încât rezultatul final sa fie unul minunat.
După ce ți-ai ales accesoriul, pasul următor este să fie realizată o probă de coafură cu accesoriul. Așa cum trebuie să treci prin mai multe probe pentru realizare unei rochii custom, același lucru ar trebui făcut și pentru coafură și potrivirea accesoriul de păr sau make-up. Este mult mai relaxant să știi deja că o să arăți exact așa cum ți-ai dorit în ziua nunții, decât să fie o surpriză pentru tine chiar atunci. Mai bine păstrezi surpriza pentru invitați.
În urma probei pot fi făcute modificări la dimensiune si prindere.
Accesoriile Daphne sunt ușor de purtat. Fiind ușoare, atât piesele mici cât și cele complexe precum headband-urile, pot fi prinse cu agrafe, fiind prevazute în capete cu bucle ascunse pentru prindere. Comb-urile sunt prevăzute cu pieptăn care se fixează foarte bine în păr, dar poate fi scos la cerere, dacă nu este nevoie de el. De asemenea, la cerere oricarui accesoriu i se poate atașa pieptăn, dacă ajută mai mult la poziționarea lui.
Accesoriile Daphne sunt unice, realizate cu mare dragoste și grijă din cele mai bune materiale, cu un aspect elegant și proaspăt, combinând simplitatea modernă cu detalii complicate inspirate din natură.
Ne dorim ca un accesoriu Daphne să poată fi purtat și după nuntă și reinventat, fiind o plăcere să îl porți sub o altă formă și să iți amintească cu bucurie de ziua nunții. Dacă sunt respectați pașii de întreținere, poate fi repurtat, împrumutat altor mirese sau chiar păstrat ca și moștenire pentru viitoare mirese din familia ta.
Regasești toate detaliile legate de întreținere pe site-ul www.mrsdaphne.ro, în categoria “Informații”.

Lasă un răspuns