Arata 1–8 din 14 rezultate

 • BEING SOFT EARRINGS

  150,00 lei

  Cercei realizati manual din perle Swarovski si perla organica. Prindere din argint.

 • CORAL BEAUTY

  360,00 lei

  Inspirat din frumusetea coralilor, acest comb reprezinta intr-un mod natural stilul clasic modern. Fiind realizat din perle organice, naturaletea sa permite sa poata fi purtat atat pe un par strans dar si lejer. La cerere pieptanul poate fi scos, de asemenea la cerere poate fi realizat cu sarma aurie.

 • IMMORTAL PEARLS

  380,00 lei

  EFFORTLESS SIMPLICITY FOR THE MODERN BRIDE.
  Nemuritoarele perle nu au sezon. Indiferent de sezon le poti purta si le poti cosidera clasicul modern.
  Simplitatea perlelor organice in combinatie cu clasicul perlelor Swarovski, creaza un look natural si elegant in acelasi timp.

 • LA FEMME

  320,00 lei

  Un accesoriu feminin, delicat, care poate fi purtat si cu o tinuta non-bridal. Realizat din cristale Swarovski, perle Swarovski si perle de cultura. Poate fi realizat si cu sarma aurie.

 • LE SECRET

  360,00 lei

  Aceasta piesa cu aer misterios, parca ar vrea sa spuna o poveste. Realizata cu mare grija din perle si cristale Swarovski, poate fi purtata in diferite moduri. Prinderea se face cu agrafe prin buclele din capete. Poate fi realizat si cu sarma aurie.

 • LINEAR

  320,00 lei

  Mici perle asezate intr-un mod simplu si elegant. LINEAR, nu este doar o piesa, ci o modalitate de a exprima feminitatea la cote maxime. Realizata din perle Swarovski. Disponibila si cu sarma aurie.

 • LOVE AND PURITY

  400,00 lei

  Doua piese care pot fi purtate in mai multe stiluri. Realizate din perle de cultura, disponibile si cu sarma aurie. In capete sunt prevazute cu bucle pentru prinderea cu agrafe. Pentru achizitionarea unei singure piese, trimiteti un e-mail pe contact@mrsdaphne.ro.

 • PERLA

  380,00 lei

  Un accesoriu modern si sofisticat cu accente lunimoase. Realizat putin decadent, ca o invaluire ametitoare de perle Swarovski, cristale Swarovski si perle de cultura. La cerere poate fi realizat si cu sarma aurie.