Arata 1–8 din 10 rezultate

 • BEING SOFT EARRINGS

  150,00 lei 120,00 lei

  Cercei realizati manual din perle Swarovski si perla organica. Prindere din argint.

 • CORAL BEAUTY

  360,00 lei

  Inspirat din frumusetea coralilor, acest comb reprezinta intr-un mod natural stilul clasic modern. Fiind realizat din perle organice, naturaletea sa permite sa poata fi purtat atat pe un par strans dar si lejer. La cerere pieptanul poate fi scos, de asemenea la cerere poate fi realizat cu sarma aurie.

 • IMMORTAL PEARLS

  380,00 lei

  EFFORTLESS SIMPLICITY FOR THE MODERN BRIDE.
  Nemuritoarele perle nu au sezon. Indiferent de sezon le poti purta si le poti cosidera clasicul modern.
  Simplitatea perlelor organice in combinatie cu clasicul perlelor Swarovski, creaza un look natural si elegant in acelasi timp.

 • LA FEMME

  320,00 lei 270,00 lei

  Un accesoriu feminin, delicat, care poate fi purtat si cu o tinuta non-bridal. Realizat din cristale Swarovski, perle Swarovski si perle de cultura. Poate fi realizat si cu sarma aurie.

 • LE SECRET

  360,00 lei

  Aceasta piesa cu aer misterios, parca ar vrea sa spuna o poveste. Realizata cu mare grija din perle si cristale Swarovski, poate fi purtata in diferite moduri. Prinderea se face cu agrafe prin buclele din capete. Poate fi realizat si cu sarma aurie.

 • LINEAR

  320,00 lei

  Mici perle asezate intr-un mod simplu si elegant. LINEAR, nu este doar o piesa, ci o modalitate de a exprima feminitatea la cote maxime. Disponibila si cu sarma aurie.

 • PILE OF THE PEARLS

  380,00 lei

  PILE OF THE PEARLS, reprezinta o modalitate soft si moderna de a personaliza look-ul bridal cu perle. La cerere piaptanul poate fi scos, prinderea facandu-se cu agrafe prin cele doua bucle din capete. Este realizat din perle Swarovski. Disponibil si cu sarma aurie.

 • String of pearls

  380,00 lei

  Simplitate uimitoare. “String of pearls”, pentru un look minimalist, luxos, boem-frumos de la sine sau asociat cu un voal delicat pentru un dram de romantism. Realizat manual folosind perle Swarovski.

  Se leaga cu panglici de satin de matase in partea din spate a capului (panglicile pot fi indepartate pentru o fixare cu agrafe prin bucla de la fiecare capat).

  Usoara si flexibila, aceasta poate fi, de asemenea, purtata in jurul unui coc sau impletita in par.

  Poate fi realizata si pe argintiu folosind perle Swarovki albe si gri.