Aratam toate cele 8 rezultate

 • ETHEREAL

  380,00 lei

  Inspiratia poate fi gasita in detalii si ce loc poate fi mai bun pentru a-l cauta decat in creatiile naturii?!
  Ethereal, un accesoriu cu o frumusete eterica, realizat din mici margele si cristale Swarovski. In capete este prevazut cu mici bucle ascunse pentru prinderea cu agrafe.
  La cerere poate fi atasat si pieptan.

 • FONTEYN

  420,00 lei

  FONTEYN, are o linie de stralucire discreta fiind realizat din cristale si perle Swarovski. Cu un design nestructurat, poate fi purtat si dupa ziua nuntii. Poate fi realizat si cu sarma aurie. Pentru o varinata personalizata trimite un e-mail pe contact@mrsdaphne.ro.

 • LA FEMME

  320,00 lei 270,00 lei

  Un accesoriu feminin, delicat, care poate fi purtat si cu o tinuta non-bridal. Realizat din cristale Swarovski, perle Swarovski si perle de cultura. Poate fi realizat si cu sarma aurie.

 • LE SECRET

  360,00 lei

  Aceasta piesa cu aer misterios, parca ar vrea sa spuna o poveste. Realizata cu mare grija din perle si cristale Swarovski, poate fi purtata in diferite moduri. Prinderea se face cu agrafe prin buclele din capete. Poate fi realizat si cu sarma aurie.

 • STARDUST EARRINGS

  180,00 lei

  Cercei realizati manual din cristale Swarovski. Prindere din argint.

 • TEXTURE

  340,00 lei 270,00 lei

  „TEXTURE”, este o piesa delicata si diferita, avand ca inspiratie tesatura rochiilor de mireasa. Realizata din mici cristale si perle. La cerere poate fi personalizata.

 • WHIMSICAL

  400,00 lei

  Un accesoriu romantic realizat din cristale si perle Swarovski, care poate fi purtat si dupa ziua nuntii. Este prevazut cu panglica, dar prinderea se poate face si cu agrafe prin buclele din capete. Poate fi realizat si cu sarma aurie.

 • WILD AIR

  300,00 lei

  O piesa stralucitor de eleganta, dar cu un aer „wild” in acelasi timp, ce poate fi purtata in diferite stiluri. Care este stilul tau? Este realizata din cristale Swarovski in culoarea sampaniei. Pentru un stil boho puteti achizitiona doua produse. Pretul afisat este pentru un singur produs.

  Lasati un mesaj in comantariu la plasarea comanzii daca doriti schimbata sarma cu sarma aurie.

  Daca doriti o culoare personalizata a cristalelor sau o marime diferita  trimiteti un mesaj prin e-mail, contact@mrsdaphne.ro.