Aratam toate cele 7 rezultate

 • ARTFUL FLORAL

  350,00 lei

  Un accesoriu dedicat artei si naturii, realizat cu multa migala din delicatele perle Swarovski.

 • CORAL BEAUTY

  360,00 lei

  Inspirat din frumusetea coralilor, acest comb reprezinta intr-un mod natural stilul clasic modern. Fiind realizat din perle organice, naturaletea sa permite sa poata fi purtat atat pe un par strans dar si lejer. La cerere pieptanul poate fi scos, de asemenea la cerere poate fi realizat cu sarma aurie.

 • IL FLEURIT

  150,00 lei

  Agrafa realizata din mici perle naturale de cultura. Pentru un efect maxim, poarta doua sau trei. Poate fi asociata si cu alte agrafe din colectia Daphne.

 • MODERN WILD

  360,00 lei

  WILD MINIMALIST
  Un accesoriu modern care poate fi purtat in diferite feluri. Cu un aer “wild”, dar structurat poti sa il porti fie cu parul desprins pentru o rochie mai boema, fie cu parul strans pentru o rochie romantica.

  Este realizat din mici margele pe baza din sarma argintie.

 • Olive

  320,00 lei

  Piapten de par cu un design inspirat de frunzele de maslin. Este potrivit pentru stilul clasic cat si pentru un aspect mai neconventional. Este realizat din margele de sticla transparente cu miez de argint si sarma argintie.

  Flexibil pentru a permite modelarea usoara a formei. La cerere, piaptenul poate fi scos.

  Pentru varianta personalizata cu sarma aurie, lasati un mesaj in comentariu la plasarea comenzii.

 • PEARLS POETRY

  350,00 lei

  THE ULTIMATE VEIL

  O piesa voal prevazuta cu pieptan, realizata din „fine tulle” si perle Swarovski cusute manual. Reprezinta stilul bridal modern. La cerere poate fi schimbata fie culoarea tulle-ului sau a perlelor, fie pot fi aduse alte modificari, astfel trimite un e-mail pe contact@mrsdaphne.ro pentru o varianta personalizata.

 • PEARLS STORY

  400,00 lei

  O piesa headband realizata din „fine tulle” si perle Swarovski cusute manual pe o structura flexibila din plastic. Reprezinta stilul bridal modern. La cerere poate fi schimbata fie culoarea tulle-ului sau a perlelor, fie pot fi aduse alte modificari, astfel trimite un e-mail pe contact@mrsdaphne.ro pentru o varianta personalizata.