Combs

Arata 1–8 din 12 rezultate

 • Blushing bride

  320,00 lei 160,00 lei

  Inspirata de frumusetea florilor “Blushing bride”, cu un aer natural boem, piesa a fost realizata din cristale Swarovski si cristale stica. Accesoriul este infasurat cu o panglica pentru a scoate in evident detaliile folosite.

  Aceasta piesa poate fi realizata si pe argintiu.

 • Flor de cera

  300,00 lei 150,00 lei

  Piepten de par cu un design delicat inspirat de delicatele flori de ceara. Este potrivit pentru stilul clasic. Este realizat din cristale Swarovski, perle Swarovski, margele de sticla, in tonuri de ivory si auriu.

  Flexibil pentru a permite modelarea usoara a formei.

  Poate fi realizat si pe argintiu.

 • Honey

  340,00 lei

  “Honey este o combinatie izbitoare de feminitate si eleganta. Creata pentru a fi purtata pe partea laterala a capului, piesa poate fi purtata si la spate, unde cu siguranta va fi vazuta. Este realizata din perle, cristale, flori acrilice si frunze realizate manual din margele de sticla aurii.

  Accesoriul poate fi adaptat si pe argintiu.

 • LA FEMME

  320,00 lei

  Un accesoriu feminin, delicat, care poate fi purtat si cu o tinuta non-bridal. Realizat din cristale Swarovski, perle Swarovski si perle de cultura. Poate fi realizat si cu sarma aurie.

 • Love with sparks

  300,00 lei 180,00 lei

  Design modern, pentru un look stylish. Este realizat din margele de sticla transparente cu miez de argint si cristale Swarovski.  Poate fi purtat atat de catre o mireasa, cat si cu o tinuta de seara. Pentru un amestec de tonuri a fost creat cu sarma aurie. La cerere poate fi realizat si cu sarma argintie.

 • Olive

  320,00 lei

  Piepten de par cu un design inspirat de frunzele de maslin. Este potrivit pentru stilul clasic cat si pentru un aspect mai neconventional. Este realizat din margele de sticla transparente cu miez de argint si sarma aurie pentru a crea un amestec cald de tonuri.

  Flexibil pentru a permite modelarea usoara a formei.

  Diponibil si pe argintiu.